Vistas de página en total

miércoles, 11 de abril de 2012

Quin és el meu estil? Com el puc trobar?

 No us ha passat mai que al mirar fotografies antigues, no podem evitar trobar tots els defectes del món, però a mesura que passa el temps ens anem veient més afavorides?
És perque amb l'edat anem descobrint el nostre propi estil. Ens anem trobant més segures i estables amb l'edat i també perdem més pors.
Aquesta seguretat ens fa més idependents, sabem el que volem i decidim com volem vestir i això es transmet amb el nostre estil i personalitat. Com deia Coco Chanel: "Les modes passen, però l'estil perdura".
Concepte molt lligat al bon gust i al glamour.
Aconseguir unir aquests conceptes és la satisfacció d'haver encertat amb la teva imatge. És fonamental, ja que serà el primer que veuran els altres. Com vestim, és un reflèxe del que volem transmetre als demés, per això també influeixen els colors i les línies segons les ocasions o l'estat d'ànim.
Tot el que et possis ha de formar part del teu interior, de la teva personalitat. En cap moment t'has de sentir disfressada, això es nota a fora, així com amagar o dissimular algun "defecte". La vista es dirigirà directament allà i no hauràs acoseguit res.
S'han de trobar les línies, formes i colors que millor escaiguin al teu cos i/o estatura. Ressalta els punts forts i milloraràs els que no t'agradin.
S'ha d'anar molt amb compte amb el tallatge de la roba. És en el primer que ens fixem, però no li hem de fer cas, només com a referència. El més important és que la peça ens quedi com un guà.
No hi ha res pitjor que portar quelcom d'una talla que no sigui la teva, ja sigui més gran o més petita.
S'ha de tenir en compte que no hi ha un estàndar en les talles. Segons el país, és més gran o menor respecte al d'Espanya. Per exemple, a Itàlia el tallatge és més just i a Alemanya més gran.
I a les botigues com H&M, Zara o Mango, marquen menys talla a les peces per a captar clients. Pura tàctica psicològica, ja que pensaràs que estas més prima.
Molt important, és vestir amb llògica.
Pot ser que als 20 et puguis permetre lluir peces que als 40 no creguis possible, però això dependrà dels canvis que pateixi el cos i sempre treure profit dels punts forts. Un exemple seria lluir una mini faldilla als 20 i incorporar-hi unes mitges tupides als 40 si volem dissimular pell de taronja, però lluint cames esbeltes.
No ens hem de fixar amb les actrius si això fa que ens baixi l'autoestima; també son humanes i tenen els seus "defectes" o pateixen el pas del temps. També s'ha de dir que tenen un gran aliat: el Photoshop! O en molts altres casos, un cirurgià plàstic. Pero aquests retocs tampoc son eterns i en moltes ocasions no els fan un favor....



No cal marcar un estil per cada edat, però sí trobar el punt just.


Trobar el nostre estil en cada moment amb bon gust i bon criteri, i lluirèm glamuroses en cada moment del dia i de la nostra vida. Aqui, Helen Mirren és un molt bon exemple!


No hay comentarios:

Publicar un comentario