Vistas de página en total

lunes, 20 de febrero de 2012

Els errors dels Goya

Aquests primers comentaris, aniran per les errades mes destacades de la "red carpet" espanyola. Així podreu evitar caure en el mateix error. El que volem totes es causar la millor impresió, i per això explicarem el perquè de cada cas.


En principi, sembla un vestit correcte, amb un pentinat correcte, dins la linia del vestit. Val. El cas, es que Carolina Bang, no pasa de la trentena i aquest look li suma 20 anys mes!
Això es un error molt comú. Pretenem anar el mes arreglades possible, pero no caiem en el detall de l'edat que tenim.


Per on començem....
Primera cosa a tenir en compte: L'alçada de la parella. Intentar vigilar la mida del tacó, i molt menys sumar-li plataforma! Nicole Kidman, ho vigilava molt quan estava casada amb Tom Cruise. No li costava res trobar sabates estupendes amb una mida justa de tacó. Si no, es porten a tallar i problema resolt!
Podriem dir que aquest es un vestit més de tarda per a passejar pel passèig marítim, que per a una catifa vermella a les 10 de la nit. Per aquest mateix motiu, ni el pentinat ni els complements els comento! Ja que no son del color adient.


A primer cop d'ull, semblaria u vestit la mar de divertit. Elegant i juvenil! Pero no us equivoqueu! Tants volums, no li escauen gens bé. Fixeu-vos-hi, que no li defineix gens la cintura. El llarg amb aquesta assimertia, es bastant complicat. Sense comentar que les sabates li van un número mes grans.... I el tocat tampoc ajuda al look.


Macarena ja es normal que no encerti mai. Per això, no la tingueu com a referent.
Les superpocicions de gasa i l'assimetria del vestit, sumat a l'exageració del coll.... No hi ha ningú a qui li pugui afavorir. També s'ha de tenir en compte el color del vestit. Aquest rosa maquillatge combinat amb crus, només es apte per a les que els agradi prendre el sol  i/o tinguin un color de pell mínimament broncejadet.


No podia faltar! Victoria Abril, tampoc seria un gran referent.
Vull destacar el fet que marqui panxa. En aquest cas, el cinturó no ajuda. Hauria d'aber triat unes linies mes rectes, que no marquen, i estilitzen molt.
El contrast entre la màniga "rat penat" i l'altre braç al descobert, tampoc convènç. I mai, portar una bosseta de cadena. Per a la nit o de còctail, sempre un "clutch".


No sé com definir-ho...
Caçadora amb màniga globus, combinat amb coll frunzit... Es dur!
Tot i que la idea base es bona, no ha sapigut convinar-ho. En aquest cas, jo hi posaria una faldilla de ras, llarga igual, fent un divertit contrast de teixits. I si la faldilla fós en rosa, millor que millor! Tot un IT de la temporada! Recordant així l'estil de l'enyorat Jesus del Pozo, un dels grans.


I per acabar aquest resum, aqui teniu els parents de Dràcula. No em podreu negar que son la versió glam de la familia Burton. La Melanie no ha trobat el punt! Massa de principis de segle passat. Encara que haig d'admetre que el color li afavoreix i el pentinat va d'acòrd amb el look.


No hay comentarios:

Publicar un comentario