Vistas de página en total

miércoles, 29 de febrero de 2012

Brilla per la ciutat!

 Anant de shopping amb unes amigues, varem veure unes fantàstiques minifaldilles de paillettes. Una d'elles, em va demostrar la seva indecisió envers a comprar o no una faldilla que li agradava molt però pensava que només se la podria posar de nit i anant molt mudada.
Jo vull dir-vos que no es així! No cal anar d'estricte còctail per a portar una faldilla de paillettes.
Aquestes peces, són estupendes per donar-li al teu look urbà, un toc molt chic.
 No tingueu por de combinar-les amb una senzilla samarreta de cotó i unes sabatilles esportives de loneta tipus Converse, per exemple.


Aquí, la gràcia està en combinar teixits totalment oposats al cànon establert.


Per a les més fredoliques amenitzeu el conjunt amb una caçadora texana o una parka de cotó. Si no volguéssiu anar amb samarreta, també proposo una bruseta setinada sense estampats.



 Si pel cotrari no voleu un estil tant esport i voleu accentuar el cantó més chic, canvieu les sabatilles esportives per uns botins de tacó i una bossa més petita, fins i tot un clutch amb cadeneta.


Si us agrada la idea d'incorporar paillettes al look casual, també podeu jugar amb els blaziers o cardigans de lluentons, combinats amb texans. Genial!


I el mateix us dic que anteriorment amb els complements, depenent del vostre estil i del moment del dia en el que us ho heu de posar, li doneu un aire més chic, esport o glam total.
Les peces de lluentons, ja queden molt lluny del classicisme. Afavoreixen molt i aporten lluminositat a un look divertit, jove i desenfadat amb molt d'estil.
Abrillar sense manies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario