Vistas de página en total

jueves, 1 de marzo de 2012

Els basics per aquest estiu

  Aquesta vegada parlarem dels essencials per a aquest estiu. Les novetats d'aquesta temporada.

Venen línies rectes i de cossatge alt, teixits vaporosos i molts estampats florals. Segueixen els calats i les blondes i comencen a entrar els topos i les ratlles.
Tot això recordaria al New Look dels anys '30, però també tenim els vestits de línies rectes molt inspirades en els anys '20. Vestits molt Jazz, flappers i molt charleston. Una de les claus per aquesta primavera!




Les peces estrella també serien les faldilles llargues o midi prisades de colors suaus, ja que son una opció molt còmoda i fresca per a passar l'estiu. Tot un It per aquesta temporada així com els vestits o bruses sedoses amb print floral.




 Un must per a l'estiu: el Tail Him. Es un nou tall curt per devant i més llarg per darrere. Fet tant per a les bruses, com per a les faldilles.
Aquesta tendencia prèn el testimoni de la parka Fishtail de l'hivern passat, que creava l'efecte cua de pingüí.
En quant a colors, el més subtil possible, ja que dominen tots els pastel: Roses, verds, blaus, roses empolsats, nudes, beige i el blanc.

En quant a complements, atreviu-vos amb les bosses Baguette. Tot una aposta per a la nova temporada.
Son un complemet molt chic i donen molt joc al look.
Porteu-les de colors, de pell o amb diferents tipus d'incrustacións. Ja saveu que el combinar teixits és un must d'aquesta primavera.
Aqui us presento dos exemples: Un, que represeta el color de la temporada, el rosa pastel i tot retatxat. I un altre, de confecció propia, fet amb collage de pell i combinant tonalitats.



No hay comentarios:

Publicar un comentario