Vistas de página en total

miércoles, 14 de marzo de 2012

Urban style

  Si en l'anterior entrada parlàvem de les it girls, ara parlarem de les noies amb més estil i que són tot un referent dels looks urbanites.
Saben barrejar l'estil més casual, i donar-li un aire d'allò més chic! I tot això jugant amb peces bàsiques com unes simples t-shirts o uns simples texans. On és el secret d'aquest estil? Doncs en molts casos ressaltant els complements, ja siguin les sabates, bosses, barrets o mocadors i donant un cop molt subtil de color.


Vull remarcar que el tenir estil no vol dir tenir un gran poder adquisitiu, només cal una mica de gràcia al combinar i ser curiós.
Davant el dubte i seguint el protocol, el màxim de colors a combinar són tres. Així si no esteu segurs d'un estilisme, penseu en seguir la normativa bàsica i encertareu segur!


Com a exemple aqui tenim a Jessica Alba, amb un look roquer i un petit toc de rosa dels texans. Tot el conjunt, amb l'armilla de cuir i les manoletines retatxades, és ideal.


O combinant el mocador amb les sabates, contrastant amb el monocolor del vestuari.


Aqui amb bàsics neutres i color als complemets. O el subtil toc beige dels peep toes abotinats de Charlize contrastat amb el monocrom del look.


També vull destacar el look de Charlize Theron en qüestió. De la mateixa manera que aneriorment explicava com combinar teixits i estils, posant com a exemple les faldilles de paillettes, aquesta foto també em serveix per a explicar com aprofitar un vestit de nit per a diferents moments del dia.


En aquesta foto combina el vestit de muselina en tons grisos, amb un blazier negre i unes sandalies planes daurades. Fantàstic per a un look de tarda.
Així mateix, per a la nit, només caldria canviar-hi el calçat per unes sabates de tacó. Podria seguir amb els tons daurats, platejats, grisos o negres. Fis i tot si volgués un toc més extremat, posar-les amb tons granatosos a conjunt d'un clutch.
I per al dia, amb una caçadora texana o una gabardina és ideal!
Una vegada més, ja sabeu com treure profit d'una peça per a totes les ocasions.
Aquestes noies en qüestió, saben que amb una peça bàsica sempre encertaran i aconseguiran un outfit ideal.
Són peces atemporals, com els texans, les samarretes o els càrdigans i sempre amb colors bàsics que es puguin combinar bé. Com el negre, blau marí, blanc, grisos o crus.
Les línies i els colors que vulguis ressaltar, dependran de cada temporada.
Un bon consell és tenir 5 peces imprescindibles de fons d'armari: uns texans, una camisa blanca, un càrdigan negre o jersei de coll bec, ja sigui de cotó o d'angora. En aquest últim cas inclouriem el blau marí. També un LBD (little black dress) i un pantaló negre de vestir.
A partir d'aqui, feu les combinacions que més us agradin. A mi també m'agradaria incloure en els bàsics imprescindibles, el collaret de perles blanques. La única joia que s'allunya de les estridències, lliga amb qualsevol look i és una inversió segura, ja que sempre serà un clàssic i mai passarà de moda. I queda fantàstic amb qualsevol de les anteriors peces bàsiques, les quals es poden combinar perfectament entre si.
Un exemple seria agafar els texans, que també podrien ser blancs i el jersei de coll de bec blau marí amb els complements ocres i ja tenim un look urbà totalmet parisien que mai passarà de moda. I sumant-li ua caçadora de pell camel és ideal i queda bé amb unes bones sabates de tacó o amb unes còmodes i divertides manoletines per al dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario