Vistas de página en total

lunes, 27 de febrero de 2012

Una elecció equivocada

 Com vaig fer amb els premis Goya, faré servir  les pitjor vestides dels Oscars com a exemples de les errades més comunes quan anem a alguna festa o cerimonia.

 Tot i que és un bon vestit elegant i senzill, és una llàstima el tipus de teixit. Milloraria amb un toc setinat ja que lligaria amb el minimalisme de les línies. I sempre és millor agafar teixits amb mescles sintètiques, ja que eviten l'efecte arruga no desitjada. Sempre que sigui un 100%, tindrà aquest problema.
I sobre tot, que estigui ben confeccionat!
En aquest cas, sembla que no han sapigut controlar el teixit.
A part d'això, que no és poc, el disseny és bo i el color li és molt afavoridor

.                                                                  Anne- Sophie Bion

El tipus de teixit es genial, un setinat sense caure en l'error del metalitzat.
La línia i el disseny molt fins. Llàstima de la flor on va a acabar el drepejat del maluc. Això ho fa un pèl exagerat i talla tota la delicadesa del vestit.
També vull advertir de la incomoditat per caminar al no tenir una obertura inferior i/o una mica més de vol al  baix.
El clutch li lliga a la perfecció.
 
                                                                        Stacy Keibler

 Vull tornar a advertir sobre segons quins vestits de tall més clàssic. S'ha d'anar molt i molt en compte ja que poden fer-te aparentar més edat. Els vestits de dues peces, sempre acostumen a ser una mala elecció.

                                                                                                   Louise Roe

El verd aigua marina, no acostuma a escaure bé quasi a nigú. 
Si tingués un to de pell més pujadet, el lluiria millor. El cas és que la línia dels drapejats i els frunsits, no és d'allò més creatiu.

                                                                              Missi Pyle

Aquest vestit és fantàstic. El degradé de la pedreria i el color són genials. El gran problema és la línia en que acaba el vestit. Crea un efecte embut, que li eixampla els malucs.
En aquest cas, si oblema, escolliu vestits amb un caient recte, aixi evitareu marcar i definir l'amplitud de les corbes. Els vestits de tall sirena, creen el mateix efecte!

                                                                      Octavia Spencer

 Tal i com li passa a Louise Roe amb el vestit, a Pe li passa amb el pentinat. En aquesta entrega, s'ha afegit més de 20 anys!
Tant mateix heu d'evitar els estils massa clàssics al vestir, també ho heu de fer amb el pentinat. Ja veieu que és molt important.
Els complemets també poden donar-li a un look tot l'efecte sofisticat que vulguis, o senzillament, te'l poden destrossar. 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario