Vistas de página en total

martes, 26 de febrero de 2013

OSCARS 2013

  L'edició d'enguany, ha deixat molt a dessitjar. Crec que ha estat la menys arriscada quant a l'elecció de vestuari. Les que no deceben mai, en aquesta edició ho han fet, però per sobrietat i poca gràcia. Tot i que no anaven gens malament, no lluïen.
És el cas de la galardonada Jennifer Lawrence, vestida de Dior igual que Charlize Theron.



Els vestits escollits no serien la millor opció per a una gala dels Oscars. Podrien servir per a qualsevol altra gala amb menys pes que aquesta.
Com és el cas del vestit escollit per Anne Hathaway.


Aquest Prada minimalista triat a última hora, ja que havia d'anar en un principi de Valentino, queda empobrit per a uns Oscars. És un model "pitet" molt bàsic, a part que el color tampoc afavoreix gens a una pell tan blanca com la de l'actriu.
l'Alexander McQueen que va escollir Amanda Seyfried, no és el que millor li escau; conjuntament amb el pentinat, aquesta noia s'ha posat 20 anys més a sobre.


La confecció de l'esquena és poc encertada, ja que queda a l'alçada de l'omòplat i obliga a aquest a recolzar-se sobre el vestit creant un plec molt antiestètic, digne d'una dona octogenària.
Amb molt poca gràcia llueix Kirsten Stewart aquest Reem Acra.


Vull tornar a fer incidència en la importància dels complements o en aquest cas, del pentinat. Son petits detalls que poden fer lluir al màxim el vestit més senzill, o pel contrari i com és en aquest cas, destrossar per complet un look. Aquests cabells outofbed que llueix Kirsten, sumat a la poca gràcia posant a la que ens té acostumats, fan deslluir el vestit en la seva totalitat. I un punt més a comentar és el mal entallatge del bust del vestit. Ha de quedar perfectament encaixat i aquest no era el cas.
Menys encertada és la peça que lluèix Brandi Grandville. Al contrari que a Kirsten que li feia bossa el bust del vestit, a Brandi li faltaria una mica més de teixit.


En una gala on prima el protocol i el glamour absolut, aquest vestit no és gens delicat ni sofisticat, ja que també dóna la sensació de que no ha d'anar gaire còmoda. Amb cap vestit no s'hauria d'estar pendent ni preocupada pels moviments que has de fer.
Un parell de vestits en negre dignes a comentar, serien els de Kelly Osbourne i la presentadora Tabatha Coffey.


El Tony Ward de la benjamina Osbourne, també és un exemple de com posar-te més edat a sobre. Un model massa clàssic per a una noia tant jove. Tampoc s'avindría amb la línia rockera que sempre llueix Kelly.
I en el cas de Tabatha, comentaria els guants de pell. No acaben de lligar amb el vestit. Aquest Marck Zunino, tampoc no acaba de convèncer i molt possiblement sigui degut als guants que el desllueixen ja que desvien tota l'atenció.
Aquest dos exemples em fan recordar Ursula, la dolenta del conte de La Sirenita. Mala elecció.
Una incondicional en aquestes llistes és Helena Bonham -Carter. Tot i que amb aquest Vivienne Westwood ha sorprès molt gratament, però el pentinat tampoc ajuda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario