Vistas de página en total

martes, 12 de febrero de 2013

Premis musicals cañís!

  La passada edició dels premis "40 Principales" va donar molt a parlar. Hi va haver un seguit d'estilismes "made in Spain" dignes a comentar.
Començem per la parella formada per Alex Garcia i Verónica Echegui.


He de reconèixer que veure aquesta foto em crea un conflicte personal. Per una banda, m'agrada la lluita que porten Gaultier i Francis Montesinos per a introduir les faldilles als homes, pero per altra banda, no m'agrada com queden posades. Com a mínim les llargues...
Tot i que ell, en general, va molt correcte.
El vestit jaqueta d'ella no el trobo gens afavoridor. Els pantalons capri millorarien més entallats de camal, i els ribets blancs em recorden el típic pijama masculí.


Aquí, Eva Isanta falla amb els complements. El mono setinat, pot passar. El que no hauria d'haber fet, és posar-hi una caçadora de pell marró i un cinturó també marró amb denes i pedres tribals. Això converteix el conjunt en un vestuari diürn.
No el llueix gens!

Macaco i Kira Miró.


A ell, directament l'obviarem. Per que si l'analitzéssim, deduiriem que aquest personatge no té respecte per res ni per ningú. Botes, boina, texans, camiseta... No és capaç ni d'assumir uns mínims de protocol! I el cas, és que en aquests tipus d'actes musicals, les normes no són gaire estrictes, per no dir gens, però... Un mínim de decòrum i/o educació als organitzadors! Ja que ha decidit anar-hi i formar part d'aquest espectacle.
Pel que fa a ella, si li separem les peces, estan encertades, però juntes no acaben de quadrar. La bossa moneder és massa esport i l'estil de les sabates, no lliguen amb la línia del vestit.
Ella sempre ens té acostumats a uns bons estilismes, amb aires roquers. Serà la mala influència del seu acompanyant?

Malú... No puc parar d'associar el "vestit" amb el que portava Lady Gaga fet de filets de carn. Concretament, en una gala de premis musicals, també.



Aquesta noia no esta especialment estilitzada per portar aquest model. Ensenyar la cuixa no és la millor opció!
Les sabates, així com les de Kira Miró -ja que són gairebé les mateixes- no son les que millor escauen, ja que les "esclaves" daurades són més complicades de combinar del que sembla.

Maria Leon.


El vestit d'Stella McCartney és genial, ja que crea un efecte òptic molt afavoridor, encara que el color que ha escollit no és el millor de la líia de la dissenyadora, ni li queda perfectament entallat per crear l'efecte desitjat.
Les sabates, genials de Jimmy Choo, però no les més adients per a aquest vestit. Per més marques que portis, no és senyal de bon estil. S'ha de saber què es porta i el que vol expressar cada peça.

Roko.


No crec que aquesta noia sigui gaire alta, i si ho és, no ho sembla per culpa del vestit. Aquesta superposició de teixits encongeixen el cos i no l'estilitzen gens.
Tot  i que serà un must al pròxim hivern la combinació d'una gasa per sobre o per sota la minifaldilla.


Aqui us poso com a exemple el model que portava Rachel Weiz als Globus d'Or.


A la parella composta per Soraya i Miguel Herrera, no li trobo el fil conductor dels seus estilismes. La barreja entre allò grec i allò "nerd" no m'acaba de lligar...
Al vestit-túnica d'ella li falta gràcia. Crec que té un cos prou estilitzat com per cobrir-lo amb tant poca gràcia. Li manca forma i no és gens sexi. El pentinat tampoc és el que millor li escau al look.
A ell li trobo a faltar un llacet al coll. Si ha d'abotonar-se fins a dalt, falta un complement, en cas contrari no caldria tancar tant el coll. El que està aconseguint és una imatge de nen "repipi" i gens atractiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario